Dansı olay yaratmıştı... Cezası belli oldu!

Dansı olay yaratmıştı... Cezası belli oldu!
İzmir'in Menderes ilçesinde, çocuklarının sünnet düğününde dansöz oynatılmasıyla ilgili gözaltına alınan baba F.K., anne T.K., amca H.K. ve 3 dansöz, sevk edildikleri adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medyada bir sünnet düğününde çocuğun önünde dansöz oynatılmasıyla ilgili görüntülerin paylaşılması üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Görüntülerin Konya'daki bir sünnet düğününden çekildiği yönündeki ihbarları değerlendiren ekipler, olayın İzmir'in Menderes ilçesindeki bir köyde yaşandığını belirledi. 

Yapılan araştırma sonucu sünnet düğünü yapılan 7 yaşındaki çocuğun babası F.K., annesi T.K, amcası H.K. ve 3 dansöz gözaltına alındı. Aile fertleri, dün sevk edildikleri adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, bugün de 3 dansöz adliyeye sevk edildi. Dansçılar, yurt dışına çıkış yasağı getirilerek, serbest bırakıldı.

Ağızları açık bırakmıştı

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı bir köyde gerçekleştirildiği öğrenilen sünnet düğününde dansözün poposunu sallayıp eteğini kaldırdığı görüntüleri sosyal medyada viral olmuştu. 

Sünnet skandalında yeni gelişme! Hepsi serbest kaldı

Sünnet olan çocuğun amcasının verdiği ifade ağızları açıkta bırakmıştı.

Sünnet düğününde dansözün cüretkar dansı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Sosyal medyada hızla yayılan ve genç bir kadının twerk yaparken eteğini kaldırıp iç çamaşırıyla dans etmesi şok etmişti.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde sünnet düğününe gelen misafirlerin utanarak genç kadını izlerken, müzisyenin dansçı kadın için alkış istemesi dikkat çekmişti.

Anne daha fazla dayanamamıştı

Öte yandan dakikalarca süren dansın sonunda, sünnet çocuğunun annesi daha fazla dayanamayarak alandan ayrıldığı görülüyor.

''Herkesi diskoya mı götürseydik''

Sünnet düğünü yapılan 7 yaşındaki çocuğun babası F.K, annesi T.K ve amcası H.K ifade için karakola götürülmüştü. 7 yaşındaki çocuğun amcası ifade vermeden önce basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Herkesi diskoya mı götürseydik. İki dansöz geldi oynadı diye başımız belaya girdi. Görüntüleri biri internete atmış.''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar