Danla Bilic "Eve keçi alsam ne olur?" dedi! Ünlü komedyen cevabıyla herkesi güldürdü

Danla Bilic "Eve keçi alsam ne olur?" dedi! Ünlü komedyen cevabıyla herkesi güldürdü
Muhabirin sorusuna sinirlenen ve verdiği cevapla sosyal medyada gündem olan Danla Bilic, deprem bölgesindeki hayvanlar için yardımlarını sürdürüyor. Ünlü isim son olarak “ Eve keçi alsam ne olur?” diye sorunca Şahan Gökbakar bakın nasıl yanıt verdi.

Türkiye’nin 10 ilinde büyük yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde bulunan hayvanlar için elinden geleni yapan Danla Bilic, kişisel hesabından“ Eve keçi alsam ne olabilir en kötü şaka yapmayın?” diye sorunca ünlü komedyen Şahan Gökbakar bakın ne dedi.

Danla Bilic Eve Keçi alsam ne olur diye sordu Şahan Gökbakar yanıtsız bırakmadı

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz hafta kendisine imalı bir şekilde soru soran muhabire verdiği “Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil” yanıtıyla gündemin konusu olmuştu.

Türkiye''yi sarsan depremlerin ardından deprem bölgesinde bulunan hayvanlar için de elinden geleni yapan fenomen sosyal medyada "Eve keçi alsam ne olabilir en kötü şaka yapmayın?" mesajını yazdı.

Şahan Gökbakar bu soru karşısında kendini tutamadı ve "Böcür böcür s.çar ortalığa..." yanıtını vererek herkesi güldürdü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar