Dalgalanmalar etkiledi zam geri çekildi

Dalgalanmalar etkiledi zam geri çekildi
Çin’de temmuz ayı göstergeleri, ekonomik toparlanmada yavaşlamaya işaret ediyor. Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 96,87 dolardan işlem görürken, petroldeki günlük değer kaybı yüzde 5'e yaklaştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından beklenen motorin zammı geri alındı.

DALGALANMALAR ETKİLEDİ ZAM GERİ ÇEKİLDİ

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. İnternet üzerinden sürekli olarak ''akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 15 Ağustos 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?'' şeklinde aramalar yapılırken bu defa yapılan zammın geri çekildiği haberi geldi.

YAPILAN ZAM GERİ ÇEKİLDİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Salı gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 1,26 TL''lik fiyat artışı yapılmıştı. Yapılan son açıklamayla uluslararası petrol fiyatlarının değişmesiyle motorine yapılan zam geri çekildi. 

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul''da motorin litre fiyatı 23.18 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21.16 liradan satılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar