Curve Finance çalınan fonlarını geri almaya devam ediyor

Curve Finance çalınan fonlarını geri almaya devam ediyor
Son günlerin en çok konuşulan olaylarından biri olan Curve Finance platformunda gerçekleşen 50 milyon dolarlık hack olayında önemli bir gelişme yaşandı. Platform, kaybedilen varlıkların yüzde 70’ini geri kazanmayı başardığını duyurdu, geriye kalan kısmı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Curve Finance, kısa bir süre önce yaşanan siber saldırı sonrasında kaybolan yaklaşık 50 milyon dolarlık fonların yüzde 70’ini başarıyla geri kazandı, bu da kullanıcılar ve iş ortakları arasındaki kaygıları büyük ölçüde azalttı.

Curve tarafından yapılan bir açıklama şu ifadelere yer verildi:

Geçtiğimiz hafta meydana gelen siber hücum sonucunda zarar gören varlıkların yüzde yetmişi geri alınmıştır, kalan kısmı üzerinde de aktif bir inceleme yürütülmektedir.

Gerçekleşen saldırıdan alınan fonlar ya doğrudan ilgili olarak karışan farklı hacker’lar tarafından iade edildi ya da MEV botlarına ait etik işletmeciler, örneğin c0ffeebabe.eth, aracılığıyla geri kazanıldı. Curve, kullanıcıların etkilenen paylarını belirlemek amacıyla, “ Bu süreçte, mağdur olan her bir kullanıcının fonlarının adil bir şekilde dağıtılması için de çaba gösteriyoruz .” ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar