Cüneyt Özdemir’i şoke eden itiraf! Aleyna Tilki “Korkmuyorum” dedi başına gelenleri anlattı

Cüneyt Özdemir’i şoke eden itiraf!  Aleyna Tilki “Korkmuyorum” dedi başına gelenleri anlattı
Aleyna Tilki, daha önceki açıklamasında sahnelerinin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığını söyleyerek gündeme damga vurmuştu. Cüneyt Özdemir'in konuğu olan Tilki, "Korkmuyorum" dedi ve başına gelenleri tek tek anlattı.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kişisel sosyal medya hesabından bir süre önce "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" açıklaması gündem olmuştu.

İşlerinin engellendiğini söyleyen genç şarkıcı Cüneyt Özdemir ve Kenan Taş'a konuk oldu. Yılbaşı özel programında konuşan Aleyna Tilki bu yıl 5 konser verdiğini söyledi.

640xauto.webp

“BİRİLERİ SAHNE ALMAMI İSTEMİYOR”

Özdemir'in "Sektörel bir sıkıntı yaşıyorsun, en az 100 konser vermen lazım" yorumu üzerine Tilki, sektörel baskıya maruz kaldığını ve birilerinin sahne yapmasını istemediğini iddia etti. Sanat dünyasını domine eden kişilerin, diğer sanatçıları kayırmak için onu hedef aldığını savundu.

pps.jpg

"ÖLÜM TEHDİDİ ALDIM"

Tilki, sözlerinin devamında, "Çok canımı sıkarlarsa başıma nelerin geldiğini de anlatacağım" diyerek ölüm tehdidi aldığını ve sahnede yaşadığı çeşitli tehlikeleri paylaştı. "Sahneye bıçakla biri de atladı, prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye böldüler" şeklinde olayları anlatan Tilki, canını ortaya koyarak çalıştığını vurguladı.

ÖZDEMİR: SAVAŞ MUHABİRLİĞİ YAPTIK BU KADAR TEHLİKE ATLATMADIK

Cüneyt Özdemir ise genç şarkıcının anlattıklarına şaşkınlıkla karşılık verdi. Özdemir, "Savaş muhabirliği yaptık, bu kadar tehlike atlatmadık ya" diyerek olay karşısında şoke oldu. Aleyna Tilki'nin yaşadığı olaylar, sanat dünyasındaki sıkıntılara ve tehlikelere dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar