Cüneyt Özdemir ile Ahmet Şık birbirine girdi! Hakaretler havada uçuştu

Cüneyt Özdemir ile Ahmet Şık birbirine girdi!  Hakaretler havada uçuştu
Cünet Özdemir'in HDP'ye ambargo ile ilgili iddialarına Ahmet Şık'tan yanıt geldi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube canlı yayınında HDP'ye medya ambargosu uygulandığını ve kendilerinin HDP'ye uygulanan medya ambargosunu delmek istediğini söyledi.

Özdemir, HDP'li isimleri kendi Youtube kanalında konuk etmek istediklerini, HDP'den 4 kişiyi aradıklarını fakat 4'ünün de meşgul olduğunu ve programa konuk olmadıklarını söyledi.

"MEŞGULSENİZ O ZAMAN AĞLAMAK DA YOK"

Özdemir, "İşte bu noktada keriz gibi hissediyorsun kendini. Abi siz meşgulseniz o zaman ağlamak da yok. O zaman bizi niye çıkartmıyorlar yok yani. O zaman ben de üzülmüyorum artık" dedi.

Programındaki o bölümü Twitter hesabından paylaşan Cüneyt Özdemir'e HDP'den istifa eden Bağımsız İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın yanıtı çok sert oldu. Şık, "Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye’deki medya düzeninin özeti" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir ise Ahmet Şık'ın paylaşımına yanıt vererek Şık'ın HDP'den istifa sürecine vurgu yaptı. Özdemir, "Ah canım ya HDP’den seçil, istifa et ve hala duyar kas... Zor işin tabii... ( Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana. ) Bence yeni mağduriyetler bulmalısın kendine..." dedi.

c1-005.jpg

"SOYTARILIĞI DA SİNSİLİĞİYLE YARIŞIYOR"

Cüneyt Özdemir ile Ahmet Şık arasındaki tartışma bu sözlerle sınırlı kalmadı. kendisinin HDP'den istifa sürecine değinen Cüneyt Özdemir'in ifadelerini alıntılayan Ahmet Şık, Özdemir için "Soytarılığı da sinsiliğiyle yarışıyor ama yine de malum saraya, diğer soytarıların yanına kabul edilemiyor." şeklinde konuştu.

c2-004.jpg

"BİRAZ HAYSİYETİN VARSA İSTİFA EDERDİN"

Özdemir Ahmet Şık'ın gazeteciliği ve milletvekilliğini beceremediğini ifade ederek "Berbat bir gazeteciydin, milletvekilliğini beceremedin, ola ola sosyal medyada bir trol oldun... Biraz haysiyetin varsa milletvekilliğinden istifa ederdin ama üç kuruşa tamah ettin... Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak..." açıklamasında bulundu.

Özdemir son olarak "HDP’den milletvekili seçilmiş, HDP’den istifa etmiş, utanmadan hesabına ‘İstanbul Millevekili’ yazmış. Girseydin bakalım seçime bağımsız ne oluyordu...  Madem bu kadar şahsiyetliydin neden vekilliği bırakamadın! Bunu  hala savunan HDP’lilere de Allah akıl fikir versin!" açıklamasında bulundu.

c3-004.jpgc4-002.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar