Çukur'un Timsahı'ndan cinsiyet operasyonu sonrası pozlar!

Çukur'un Timsahı'ndan cinsiyet operasyonu sonrası pozlar!
Çukur dizisinin Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirdikten sonra Instagram'da cesur pozlar vermeye başladı.

Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli ismini almıştı. TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken Bendeli, şimdi de Instagram''da paylaştığı seksi pozlarıyla dikkat çekti.

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz trans birey oldu. Cinsiyet değiştiren oyuncu adını Meli Bendeli yaptı.

Çukur''da hayat verdiği ''Timsah Celil'' rolüyle şöhrete kavuşan Ahmet Melih  Yılmaz travestiği olduğunu ve memeleri olduğunu açıkladı

CİNSİYETİ İLE BİRLİKTE ADINI DA DEĞİŞTİRDİ

TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken başarılı isim, Insragram''a hızlı bir giriş yaptı. Yeni kimliği ile hesap açan Meli Bendeli, kısa sürede büyük ilgi gördü. Seksi paylaşımları ile ilgi çeken Bendeli''ye gelen övgü dolu yorumlar dikkat çekti.

MELİ BENDELİ KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 1989 Ankara doğumlu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunu. Deneyimli bir tiyatro oyuncusudur. Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği “Woyzeck Masalı” isimli tiyatro oyununda ki oyunculuk performansı ile çok sevildi.

Ahmet Melih Yılmaz, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2010 yılından itibaren film ve dizilerde rol almaya başladı. 2015’te Hatırla Gönül dizisinde yer aldı, 2018’den itibaren Çukur dizisinde Timsah Celil karakterini canlandırmaya başladı. Ahmet Melih Yılmaz, Çukurda 9 Mart 2020 pazartesi akşamı yayınlanan 92. bölümde ölerek ayrıldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Timsah Celil olarak tanınan Ahmet Melih Yılmaz ülkeyi terk ediyor - Magazin  Haberleri - Milliyet

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar