Cübbeli Ahmet ile Sadettin Ustaosmanoğlu kavgası büyüyor! Ortalığı karıştıracak fuhuş iddiası

Cübbeli Ahmet ile Sadettin Ustaosmanoğlu kavgası büyüyor! Ortalığı karıştıracak fuhuş iddiası
Ahmet Mahmut Ünlü, bilinen adıyla Cübbeli Ahmet Hoca ve Saadettin Ustaosmanoğlu arasında İsmailağa Cemaati'ne ilişkin başlayan tartışma giderek büyüyor.

Saadettin Ustaosmanoğlu, İsrail'e karşı mücadele veren Hamas'ı örnek göstererek Türkiye'de bir devrimin gerekliliğini savundu. Ancak bu sözler, cemaat içinde ve dışında büyük tartışmalara yol açtı.

İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun akrabası olan Saadettin Ustaosmanoğlu'na Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü,tepki göstererek, ‘iç savaş çığırtkanlığı’ olarak nitelendirerek, kendisini reddettiğini duyurdu.

Ünlü, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Ustaosmanoğlu" soyadını taşıyan kişilerin Mahmud Efendi Hazretleri ile ilişkisinin olmadığını vurgulayarak, asıl önemli olanın kişinin ifade ettiği düşünceler ve insanları nereye yönlendirdiği olduğunu belirtti. Cübbeli Ahmet, Ustaosmanoğlu için “FETÖ’den beter” ifadelerini kullandı.

FUHUŞ İDDİASI

Saadettin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'e ağır suçlamalarda bulundu. Onun geçici nikah adı altında kadınlarla ilişkiye girdiğini, bu eylemi Kur'an'dan ayetler okuyarak meşrulaştırmaya çalıştığını iddia etti. Ayrıca Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'in iddia ettiği kadının fuhuş evinde yakalandığını öne sürdü.

İsmailağa Cemaati’nde yaşanan bu tartışma, cemaatin bölünmesine yol açabilecek bir krize dönüştü. Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldığı da bildirildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar