Crypto Facilities’e yeni bir CEO Atandı

Crypto Facilities’e yeni bir CEO Atandı
Kripto para borsası Kraken’de önemli görev değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor. Kraken, İngiltere merkezli kurumsal kripto varlık türevleri ticaret platformu Crypto Facilities’e yeni bir CEO atadı.

Kripto para borsası Kraken, kurumsal kripto varlık türevleri ticaret platformu Crypto Facilities’in CEO’su olarak Mark Jennings’i atadı. Bu atama, Kraken’in kurumsal türev hizmetlerini genişletmeyi hedefleyen stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Kraken, İngiltere merkezli kurumsal kripto varlık türevleri ticaret platformu Crypto Facilities’in CEO’su olarak deneyimli isim olan Mark Jennings’i atadı, şirket bu sayede kurumsal türev hizmetlerini genişletmeyi hedefliyor.

Kraken, Crypto Facilities’yi 2019’da çok yüksek bir tutar karşılığında satın almıştı. Finansal Davranış Otoritesi (FCA) tarafından düzenlenen bu türev platformu, o tarihten bu yana gözden düşmüştü. Bu durumu düzeltmek, Jennings’in yeni görevindeki hedeflerinden biri. Konu hakkında açıklama yapan Jennings şu ifadeleri kullandı: Odaklanmamız gereken şey, Kraken’in sahip olduğu bir yeteneği, yani hedeflediğimiz kurumsal müşterilere kurumsal türev hizmetleri sunmak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar