'Coronavirüsün ilacı var' deyip yaşlı adamı dolandırdı!

'Coronavirüsün ilacı var' deyip yaşlı adamı dolandırdı!
Kendisinden daha yaşlı bir vatandaşın yanına giderek coronavirüsünün ilacını sattığını iddia eden bir kişi, ilacı satın almak isteyen yaşlı adamın cüzdanını çalarak olay yerinden kaçtı. Kapkaççı kısa bir zaman sonra belirlenen adreste polis tarafından yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Amirliği ekipleri tarafından, Coronavirisüne karşı ilaç sattığını iddia eden ve vatandaşı dolandırıp tam ödeme yapılacağı sırada cüzdanı alıp kaçan kapkaççı yakalandı.

CORONAVİRÜSÜNÜN İLACI VAR DEDİ

Başkentte Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ilginç bir operasyona imza attı. Meydana gelen olayda 70 yaşındaki şüpheli kişi kendisi gibi yaşlı bir vatandaşın yanına giderek Çinden yayılan corona virüsüne karşı ilaç sattığını iddia etti. Vatandaşı kandırarak tuzağına düşüren yaşlı kapkaççı, ödeme yapılacağı esnada vatandaşların cüzdanını veya parasını alarak olay yerinden kaçtı. İlerleyen yaşına rağmen hızla koşarak kaçabilen yaşlı şüpheli tanınmamak için birde şapka taktı. Yaşlı dolandırıcının hesaba katmadığı güvenlik kameraları ise kayıttaydı.

OPERASYONLA YAKALANDI

Polis gelen şikayetler üzerine derinlemesine çalışma başlattı.Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis kişiyi tespit edip belirlenen adrese gerçekleştirdiği operasyonla yakaladı. Zanlının emniyet işlemlerinin de sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar