Çorlu tren kazasında can verenler için raylara karanfil bırakıldı

Çorlu tren kazasında can verenler için raylara karanfil bırakıldı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018'de yaşanan tren kazasında can veren 25 kişi, kazanın yıl dönümünde Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tren istasyonunda raylara karanfil bırakılarak anıldı.

Çorlu ilçesine bağlı Sarılar Mahallesi yakınlarında 8 Temmuz 2018'de meydana gelen tren kazasının 5. yıl dönümü münasebetiyle hayatını kaybedenlerin ve yaralıların yakınları, Uzunköprü Tren İstasyonu'nda bulunan 8 Temmuz Abidesi'ne gitti.

Kazada hayatını kaybedenler için yapılan 8 Temmuz Abidesi'nde bulunan raylara karanfil bırakıldı. Anma töreninde konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, yaşanan kazanın acısının halen daha taze olduğunu dile getirerek, bundan tam 5 yıl önce buradan Demirtaş Mahallesi'nden o kara trenin kalktığını dile getirdi.

"BURADA OLMAK HERKES İÇİN ÇOK ZOR"

Tren kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları adına kürsüye gelerek konuşan kazada ölen Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz, "Burada bugün olmak herkes için çok zor, bugünü yaşamak çok zor, ne yazık ki bundan tam 1826 gün önce her gün gün sayıyorum" diyerek acılarını dile getirdi.

Kazanın yıl dönümü sebebiyle düzenlenen anma programına Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ve kazada yakınlarını kaybedenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar