Elçin Sangu cesur göğüs dekoltesiyle yürekleri hoplattı!

Elçin Sangu cesur göğüs dekoltesiyle yürekleri hoplattı!
Çöp Adam dizisinde Peri karakterine hayat veren güzel oyuncu Elçin Sangu, derin göğüs dekolteli cesur pozuyla herkesi mest etti.

Çöp Adam dizisiyle ekranlara geri dönen Elçin Sangu, oyunculuk performansı haricinde güzelliği ve kızıl saçları ile  beğeni toplamayı sürdürüyor. Bu sezon biri tiyatro biri müzikal olmak üzere iki eserde sahne alan Sangu, yoğun bir tempo içerisinde.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

13 Ağustos 1985 tarihinde İzmir''de dünyaya gelen Elçin Sangu, aslen Çerkez kökenlidir.  Güzel oyuncu Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olmuş ve Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünü burslu olarak bitirmiştir.

Ünlü oyuncu  2010 yılında “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile oyunculuk kariyerine giriş yapmıştır. Sonrasında ise “Aşk Kaç Beden Giyer”, “Bir Aşk Hikayesi”, “Kurt Seyit ve Şura”, “Sevdam Alabora” "Kiralık Aşk" “Yaşamayanlar” gibi dizilerde yer almıştır.

DÜNYANIN EN GÜZEL KIZILI DERİN GÖĞÜS DEKOLTESİYLE MEST ETTİ

Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteriyle şöhretini yakalayan güzel oyuncu, Çöp Adam dizisindeki rolüyle kendisinden sıkça bahsettiriyor. Ünlü isim dizide giydiği kıyafetler ve tarzıyla beğeni toplarken, sosyal medyada yaptığı derin göğüs dekolteli ve parlak tulumlu paylaşımıyla görenleri büyüledi. Sangu''ya takipçilerinden "Kiralık Aşk''ta da şimdi de çok güzelsin", "Dünyanın en güzel kızılı" yorumları yağdı.

İşte Çöp Adam''ın Peri''si Elçin Sangu''nun çok konuşulan bazı fotoğrafları...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar