Çöp Adam görücüye çıkıyor

Çöp Adam görücüye çıkıyor
Güzel oyuncu Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolleri paylaştığı Çöp Adam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun romanından esinlenerek kaleme alınan dizi Tamer ve Peri'nin sırlarla dolu hikâyesini konu alıyor.

 Bu sezonun iddialı yapımlarından olan ''Çöp Adam'' dizisinin başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan dizinin ilk bölümü Star TV''de çarşamba günü izleyicisiyle bir araya gelecek.

OGM Pictures''ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor.

ÇÖP ADAM DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜ

30 Kasım Çarşamba günü ilk bölümüyle Star''da ekrana gelecek olan dizinin yapımını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin konusu:

Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sorunları yormuş, Tamer bütün bu zor şartları oyun hâline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştı.

Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır. Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur.

Bir anda büyük servet sahibi olan Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak üzere boğazda bir yalı alır.  Yalıya yerleşen annesi Aysel ve babası Bülent’in keyiflerine diyecek yoktur ama geçen acı günlerin telafisi Tamer için çok zor olacaktır.

Tamer’in kurmaya çalıştığı dengeler, Peri’yle karşılaştığı anda alt üst olur. En yakınından aldığı darbenin şiddetiyle hayattan vazgeçme noktasına gelen Peri, bir anda kendini Tamer’in gizli dünyasında bulur.

 Çöp Adam dizisinin oyuncuları:

Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak  gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar