‘Çok izlenmek için bir şey yaptın mı?’ sorusuna: Oğuzhan Uğur'un verdiği yanıt şaşırttı

‘Çok izlenmek için bir şey yaptın mı?’ sorusuna: Oğuzhan Uğur'un verdiği yanıt şaşırttı
Youtuber Oğuzhan Uğur, İbrahim Selim’in “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı programına konuk oldu. Uğur, Selim’in “Çok izlenmek için bilerek yaptığın bir şey oldu mu?” sorusuna verdiği yanıt şaşırttı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Seçimden önceki süreçte Mevzular Açık Mikrofon programıyla ses getiren Babala TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur, İbrahim Selim’in “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı programa konuk oldu. Uğur, Selim’in “Çok izlenmek için bilerek yaptığın bir şey oldu mu?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Uğur, Uğur, Selim’in “Çok izlenmek için bilerek yaptığın bir şey oldu mu?” sorusuna "Muharrem Bey'in teaserı" yanıtını verdi.

Yayından önce izleyicilerin “boykot” kararı aldıklarını söyleyen Uğur, Muharrem İnce teaserı ile ilgili şunları söyledi:

“Elbette. Muharrem Bey’in teaser’ı. Biz öncesinde bir boykot haberi aldık. “Muharrem İnce’nin programını izlemeyeceğiz” diye. Bütün herkes Whatssapp gruplarından, ekşi sözlükten örgütlendiler. Baya milyonlarca kişi. Şaka değil. Çok büyük bir boykot vardı. Kendisi çıktı bir kere programa. Tabii insanlar çok çok icabet ettiler o programa. Kendisi için de pozitif geçti. İkinci kez çıkmasını manasız buluyoruz ve izlemeyeceğiz dediler. Biliyorsun, CHP yüzünden ona düşman olanlar vs de vardı. Biz boykot haberini aldık. Hatta dediler ki öyle bir görüntüleme sayısı alacak ki diğerlerinin yanında cacık kalacak dediler. Ben de görüyorum ve artırıyorum dedim. Şu anda en çok izlenenlerden”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar