Çocuk sahibi olamayan çift, üçlü tedaviden sonra...

Çocuk sahibi olamayan çift, üçlü tedaviden sonra...
Diyarbakır’da 7 yıllık evli Emine ve Cumali Akgün çifti, çocuk sahibi olamama sorunlarına karşı aldıkları PRP, akupunktur ve ozon tedavilerinin ardından gebelik müjdesi aldı.

Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer tarafından uygulanan tedaviler sonrasında çift, uzun bir bekleyişin ardından gebelik kesesini gördü.

Diyarbakır'da yaşayan Emine ve Cumali Akgün çifti, 7 yıllık evliliklerine rağmen çocuk sahibi olamama sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bu zorlu süreçte çözüm arayışına giren çift, tavsiye üzerine Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'e başvurdu.

Prof. Dr. Hakan Çoksüer, gerçekleştirdiği muayene sonrasında Emine Akgün'e ileri derece yumurta rezervi düşüklüğü teşhisi koydu. Bu noktada çift, uzmanın önerisi üzerine PRP, akupunktur ve ozon tedavilerini almaya karar verdi.

aw120303-01.jpg

Emine ve Cumali Akgün çifti, uzun bir süreç ve tedavi sonrasında yapılan kontrollerde gebelik kesesini gördü. Çift, uzman doktor ve ekibine duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, "Ailelerin çocuk sahibi olma süreçlerinde yanlarında olmak, mutluluklarına ortak olmak bizim için çok kıymetli. Tedavi sürecinde çiftlerimize en uygun yöntemleri belirleyip, sağlıklı bir gebelik mücadelesi vermeleri için destek oluyoruz. Emine ve Cumali Akgün çiftine sağlıklı ve mutlu bir gebelik dilerim" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar