Çocuğunuzun Mauro Icardi'yle maça çıkmasını istiyorsanız Galatasaray'a kaç para ödemelisiniz

Çocuğunuzun Mauro Icardi'yle maça çıkmasını istiyorsanız Galatasaray'a kaç para ödemelisiniz
Mauro Icardi, Galatasaray'da gösterdiği performansıyla çocuk futbolseverlerin de ilgi odağında. Yıldız futbolcularla birlikte sahaya çıkmak isteyen çocuk talebinde de büyük bir patlama olurken, Galatarasay’ın bundan ne kadar kazanç elde edeceği ortaya çıktı.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'ye sevgi her geçen gün arıyor. Bu ilgi sayesinde, Sarı-Kırmızılılar'ın kasası da doluyor. Son 4 ayda çocuk formalarında rekor satışlar yapıldı. Bu dönemdeki çocuk forma satış rakamı, geçtiğimiz yılın tamamında satılan çocuk formalarının yüzde 140 üzerinde. Yönetimin hedefi ise sezonu geçtiğimiz seneye göre % 340 artış ile bitirmek.

Galatasaray'ın çocuklar ile ilgili yaptığı başka bir proje de büyük ilgi görüyor. Sarı-Kırmızılı futbolcularla birlikte sahaya çıkmak isteyen çocuk talebinde de büyük bir patlama oldu.

Odatv’nin haberine göre, 23 bin 600 TL karşılığı seremoniye çocuğunu çıkartmak isteyen yüzlerce aile talepte bulunmuş durumda. Sarı-Kırmızılı Yönetim çocuklar ile ilgili projeler üretmeye devam ediyor. Bu konuda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar