CNN Türk, deprem eleştirisi sonrası ünlü sunucunun görevine son verdi

CNN Türk, deprem eleştirisi sonrası ünlü sunucunun görevine son verdi
Yaşanan deprem felaketi sonrası gösterdiği çaba ile övgü olan sanatçı Haluk Levent'i destekleyen twitler atan Cem Seymen'in görevine CNN Türk tarafından son verildiği iddia edildi.

Tüm Türkiye''yi yasa boğan deprem felaketi sonrası verdiği çaba ile alkış toplayan sanatçı ve hayırsever Haluk Levent, hükümet kanadı ve medyası tarafından pek çok iftira ve eleştirilerin hedefi olmuştu.

CNN Türk''te genellikle tarımsal konuları ele aldığı programlar ile tanınan Cem Seymen''in, deprem sonrası yaptığı eleştiriler ve Haluk Levent paylaşımları sonrası kanal yönetimi ile sorun yaşadı.

Seymen''in açıklamasına göre kanal yönetimi ünlü sunucunun istifasını isterken, "Kanalın bu konudaki tavrı ortada" diyerek istifa ettiği öğrenildi.

Seymen''in açıklaması şu şekilde: 

"İSTİFAMI İSTEDİLER"

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı eleştirel paylaşımlar nedeniyle istifasının istendiğini ifade eden Seymen, şu ifadeleri kullandı:

"Depremin ilk gününden beri tutumum belli, bunun da yaptığım paylaşımlardan anlaşılabileceğini düşünüyorum. CNN''in bu konudaki tavrı da ortada. Paylaşımlarımın ardından istifamı istediler, ben de verdim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar