Çıplak fotoğraflarını paylaşıp sildi!

Çıplak fotoğraflarını paylaşıp sildi!
Çıplak fotoğraf paylaşımlarıyla gündemde olan ve bu yüzden çocuklarıyla arası bozulan dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, Instagram'da bir dizi cüretkâr paylaşım yapıp kısa sürede sildi.

Sansasyonel paylaşımlarla gündemde olan Britney Spears, Instagram''da bir dizi çıplak fotoğrafını paylaşıp geri sildi. Bu paylaşımlar yüzünden çocuklarıyla arası bozuldu. Ünlü ismin  annesi için verdiği bir röportajda ''dikkat çekmek için soyunuyor'' demişti. Spears, yaptığı son paylaşımla oğluna ders gibi bir cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medya hesabında çıplak fotoğraflarını paylaştı. Dünyaca ünlü pop yıldızı, göğüslerini elleriyle ya da çiçek emojileriyle kapadığı farklı zamanlarda çekilmiş fotoğraflarını art arda ınstagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Fotoğraflara yazdığı uzun açıklamaya akıl ve beden sağlığı için dünyayı gezeceğini belirterek başlayan pop yıldızı şöyle devam etti:

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Los Angeles''ta evim var ama maalesef ailemden kabul gördüğümü hiç hissetmedim. Gerçekten ve samimiyetle söylüyorum, orada asla eskisi gibi olmayacağım ve bunu kabullenmem lazım. Spears kısa süre sonra paylaşımına yazdığı uzun açıklamayı da fotoğrafları da sildi.

Takipçileri, Spears''ın hesabını eşi Sam Asghari''nin yönettiği ve özgürlüğün 13 yıl babasının vesayetinde yaşayan ünlü yıldıza iyi gelmediği yönünde yorumlar yapıyor.

Bazı hayranları da Asghari''yi, ünlü yıldıza "sahip çıkmamakla" suçluyor.

Bunlara geçen hafta da cevap veren Asghari, bir kez daha Spears''ın sosyal medya hesaplarını kontrol etmediğini vurgularken çıplak paylaşımlardan kendisinin de hoşlanmadığını belirtti.

Asghari, Instagram''da yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"Böyle şeyler paylaştığı için zorbalık gören tek kişi. Şahsen bunları paylaşmamasını isterim ama ben kimim ki tüm hayatı boyunca kontrol edilmiş birini kontrol edeyim?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar