Çığ gibi tepkiler yağan ilan: Rahat ve uyumlu bir kadın oda arkadaşı arıyor... İşte istediği ücret

Çığ gibi tepkiler yağan ilan: Rahat ve uyumlu bir kadın oda arkadaşı arıyor... İşte istediği ücret
Enflasyonla beraberinde artan hayat pahalılığı, vatandaşlara bel büktürmeye devam ediyor. Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz ve barınma sorunu uluslararası kamuoyunda da gündem oldu.

Sözcü'nün aktardığına göre; Emlak piyasasının ulaşılamaz seviyelere geldiği Kanada’nın en büyük şehri Toronto’da yayınlanan bir kiralık ilanı “bu kadarına da pes artık” dedirtti…

Sosyal medyada paylaşılan ilanda, “rahat ve uyumlu bir kadın oda arkadaşı arandığı” belirtiliyor. Ayda 900 Kanada doları (yaklaşık 19 bin TL) istenen ilanda ise bu paranın karşılığında 1.5 kişilik bir yatağın oda arkadaşıyla paylaşılması bekleniyor.

900 Kanada dolarının yanı sıra 1900 dolar kapora ve anahtar için de 100 dolar isteniyor. TikTok üzerinde hızla yayılan ve büyük tepki çeken ilanda, göl manzarası olduğu da belirtiliyor.

1-001.webp

“KİRALIK EV PİYASASI DAHA KÖTÜYE GİDEMEZ DİYE DÜŞÜNÜRKEN…”

Emlakçı Anya Ettinger, “Bu durum çok kötü. İnsanlar bu şehirde kalmak için bu tür yerlerde yaşamak zorunda kalıyor. Kiralık ev piyasası daha da kötüye gidemez diye düşünürken karşıma bu çıktı” dedi.

Sosyal medyada birçok kullanıcı, 1.5 kişilik yatakta birbirini tanımayan 2 kişinin yatmasının çok rahatsız edici olduğu belirtilirken, “Şehirde yaşam maliyetleri çok fazla. İnsanların gelirinin büyük kısmı kiraya gidiyor” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar