CHP'nin kalesinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu sordular! Kalmalı mı gitmeli mi? Çok konuşulacak cevaplar

CHP'nin kalesinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu sordular! Kalmalı mı gitmeli mi? Çok konuşulacak cevaplar
CHP'deki değişim tartışmaları devam ederken, sokak röportajında konuşan vatandaşlardan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında yenilen CHP lideri Kemal Kılşıçdaroğlu'na tepkiler devam ederken, CHP içerisinde de 'değişim' tartışmaları sürerken, sokak röportajında konuşan vatandaşlardan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Bakırköy'de yapılan sokak röportajında vatandaşlar, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan memnun olduklarını ve devam etmesi gerektiğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim sonrasında başlayan “değişim” tartışması, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sonrasındaki ilk grup toplantısında yaptığı açıklamalarla yeni boyut kazandı.

TBMM grup toplantısında 'değişimin önünü sonuna kadar açacağını' söyleyen Kılıçdaroğlu’nun, “Gemiyi sağlam limana götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi sağlam limana götüreceğimi herkes bilsin” ifadeleri dikkat çekti.

CHP kurmaylarına göre Kılıçdaroğlu, “kaptan ve güvenli liman” örnekleriyle, 2024 yerel seçimlerine kendi liderliğinde gitme kararlılığını ortaya koydu.

Kılıçdaroğlu ile bugün bir kez daha görüşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ise “sancısız değişim” için “üçüncü isimle yola devam edilmesi” önerisi getirebileceği belirtiliyor.

“GEMİYİ YEREL SEÇİME KADAR GÖTÜRECEK”

CHP’de ağırlıklı görüş Kılıçdaroğlu'nun bu sözleriyle, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere kadar “partisinin başında kalacağı” mesajı verdiği yönünde.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar