CHP'li Özgür Özel yoksul öğrenciler için İstanbul Maratonu'nda koştu

CHP'li Özgür Özel yoksul öğrenciler için İstanbul Maratonu'nda koştu
N Kolay 42. İstanbul Maratonu'nda koşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, koşu sırasında çektiği videoyu sosyal medya üzerinden, "ÇYDD kampanyasına destek için koştuğum #İstanbulMaratonu'nda Avrupa'dan Asya'ya geçiyorum" notu ile paylaştı.

N Kolay 42. İstanbul Maratonu'nda koşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, koşarken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Özgür Özel, dün yaptığı paylaşımda, "Yarın yoksul öğrenciler için koşuyorum. 2019’da Antalya'da 21 km ve 2 yıldır Avrasya’da 15 km koştum. Bu sene pandemi yüzünden sadece 42 km var. Ben hedefe varır mıyım bilinmez ama yaptığınız her bağış ÇYDD eliyle hemen hedefine ulaşacak"  ifadelerini kullanmıştı.

Bugün de koşu sırasında paylaşımda bulunan Özel sosyal medya üzerinden şunları söyledi:

#İstanbulMaratonu'nda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin ihtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar temin etmek için düzenlediği kampanyaya destek olmak için koşuyorum. ÇYDD kampanyasına destek için koştuğum #İstanbulMaratonu'nda Avrupa'dan Asya'ya geçiyorum.

Özel bir başka paylaşımında ise, "Dünyanın en güzel maratonu olan #İstanbulMaratonu'nun tam ortasında köprüden ikinci kez geçiyoruz, bu kez Asya'dan Avrupa'ya." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar