CHP'li Muharrem İnce'den İŞ Bankası tepkisi: "Bunu daha önce darbeciler denedi, olmadı, olmaz"

CHP'li Muharrem İnce'den İŞ Bankası tepkisi: "Bunu daha önce darbeciler denedi, olmadı, olmaz"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın AKP MYK toplantısında İş Bankası hisselerinin hazineye devri işlemlerinin bir an önce sonlandırılması talimatı verdiği haberlerine CHP'li Muharrem İnce'den sert tepki geldi. İnce, "Bunu daha önce darbeciler denedi, olmadı, olmaz. Aklınızdan bile geçirmeyin" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Racep Tayyip Erdoğan, AKP MYK toplantısında Türkiye İş Bankası’nın hisselerinin Hazine’ye devri için başlatılan çalışmanın bir an önce sonlandırılması talimatını verdi. Erdoğan, “Mevzuat belli, CHP’nin süreci nasıl yönettiği belli, fazla geciktirmeyin, çalışmayı bir an önce bitirin” dedi.

CHP'li Muharrem İnce, İş Bankası hisselerinin hazineye devredileceği haberlerine Twitter hesabından sert tepki gösterdi. 

İnce, hisselerin devredilmesinin miras hukukunu ve mülkiyet hakkını yok saymak olduğunu ifade etti.

İnce, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Tulumbada su bitince ne yapacaklarını şaşırdılar, gözlerini yine Atatürk’ün mirasına diktiler. CHP’nin İş Bankası hisseleri üzerindeki yönetim hakkını gasp etmek, miras hukukunu, mülkiyet hakkını yok saymaktır.

Miras hukukunu yok sayarak, Atatürk’ü mirasını çiğneyerek İş Bankası’na çökmeyi düşünen bir kafa evinize, barkınıza, bankadaki paranıza da çökebilir.

Bunu daha önce darbeciler denedi, olmadı, olmaz. Aklınızdan bile geçirmeyin, ekonomide yeni sorunlara kapı aralamayın."

ince1.jpgince2.jpgince3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar