CHP'li Doğan Subaşı İstanbul'u eve benzetti: Tek tek anlattı

CHP'li Doğan Subaşı İstanbul'u eve benzetti:  Tek tek anlattı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı, konuşmasında İstanbul'u dağınık bir eve benzeterek, "Çekidüzen veriyoruz arkadaşlar çıkıp ama biz almıştık diyorlar. Tamam siz aldınız ama biz çekidüzen verdik" ifadelerini kullandı.

Günboyu'nda yer alan habere göre; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında, AKP'lilere eleştiride bulunarak "Ben İstanbul'un durumunu dağınık bir eve benzetiyorum. Perdeler kirlenmiş, mutfakta bulaşıklar yığılmış, çöp boşaltılmamış. Mutfak pislik içinde. Biz İstanbul'a geldiğimizde durum buydu" dedi.

CHP'li Doğan Subaşı'nın konuşması şöyle:

Biz İstanbul'a geldiğimizde şu şekilde bulduk. Ben İstanbul'un durumunu dağınık bir eve benzetiyorum. Perdeler kirlenmiş, mutfakta bulaşıklar yığılmış, çöp boşaltılmamış. Mutfak pislik içinde. Salonda yastıklar, koltuklar, perdeler bir tarafta. Yatak odasına gidiyorsun çarşaf, yastık ve yorga kirli. Banyoya gidiyorsun gırtlağına kadar kirli çamaşırla dolu.

Biz İstanbul'u böyle bulduk. Şimdi biz bunu yerine yurduna, yoluna koymaya çalışıyoruz. Siz bize diyorsunuz ki bu eve niye araba almadınız. Onunda zamanı gelecek. Önce bu evi yoluna koyacağız. 

Biz mutfağı düzenliyoruz, bulaşığı bir güzel yıkıyor, yerine yerleştiriyoruz. Bak bunu yaptık diye vatandaşa anlatıyoruz. Arkadaşlar çıkıyorlar o tabağı biz almıştık diyorlar. Siz aldınız bunu reddetmiyoruz ki. Ama ortalığa çekidüzen veren biziz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar