CHP'den Kanal İstanbul'a itiraz yöntemi!

CHP'den Kanal İstanbul'a itiraz yöntemi!
İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel Kanal İstanbul için vatandaşların, CİMER üzerinden nasıl itirazda bulunabileceğine ilişkin video paylaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel Kanal İstanbul için vatandaşların, CİMER üzerinden nasıl itirazda bulunabileceğine ilişkin video paylaştı.

Tartışmalara neden olan “Kanal İstanbul” projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu askıya çıkarılmasının ardından, Türkiye Mimar Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, vatandaşlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dilekçe yazarak itiraz etme çağrısında bulunmuştu. 

Vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerinin ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel itirazların, CİMER üzerinden nasıl yapılacağı konusunda sosyal medya hesabından videolu görsel paylaşımı yaptı.

Adıgüzel, "Sadece 3 dakikanızı ayırarak İstanbul’un geleceğini tehdit altına alacak olan Kanal İstanbul Projesi’ne itirazınızı http://cimer.gov.tr üzerinden de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletebilirsiniz. Tüm vatandaşlarımızı bu cinayet projesine dur demeye davet ediyoruz." dedi.

4-011.PNG

İşte o video:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar