CHP’de sürpriz görüşme! Skandal iddialar sonrası soluğu hemen Özgür Özel’in yanında aldı

CHP’de sürpriz görüşme! Skandal iddialar sonrası soluğu hemen Özgür Özel’in yanında aldı
Skandal iddialar sonrası İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in CHP Genel Başkanı’na yaptığı ziyaret büyük dikkat çekti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel’in Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak atandığı iddiaları sonrası gözler Adıgüzel’e çevrilmişti. Adıgüzel, iddiayı yalanlamıştı.

Uzun bir süre gündemde yer alan konuya ilişkin bir yalanlama da Çekmeköy Belediyesi başkanı Orhan Çerkez’den gelmişti.

Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel kimdir? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Çerkez sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada söz konusu iddiayı şöyle yalanlamıştı:

Bazı sosyal medya platformları ve internet sitelerinde dolaşımda olan haberlerde, “Ataşehir Belediye Başkanı Sn. Onursal Adıgüzel’in eşi Sn. Duygu Övür Adıgüzel’in Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak atandığı” yönünde iddialar bulunmaktadır. Bahse konu atama iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

ooooooo.jpg

İddialara ilişkin konuşmalar devam ederken dün Adıgüzel CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Özel’in makamında bir fotoğraf çektiren Adıgüzel bu fotoğrafı “47 yıl aradan sonra partimizin iktidar hasretine son veren Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret ettim” notunu düşerek paylaştı.

okkk.jpg

Fotoğraftaki bu not, sosyal medyada bazı takipçilerin tepkisini toplarken görüşmenin sebebinin “Adıgüzel’in eşine dair olan iddialar” olduğu öne sürüldü.

Özel ve Adıgüzel arasındaki sürpriz görüşmede bu konunun ele alındığı iddiası konuşulmaya başlandı.

ELİF DUYGU ADIGÜZEL KİM?

Elif Duygu Adıgüzel, 16 Temmuz 1983 tarihinde Üsküdar'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Kadıköy'de başladı ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Üniversite eğitimini 2006 yılında Dumlupınar Üniversitesi Sosyoloji bölümünde aldı.

Lisans eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi Halk Eğitimi Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. 2012-2013 yıllarında Aile Danışmanlığı programını tamamlayarak Aile Danışmanı unvanını aldı.

Onursal Adıgüzel'in eşi Çekmeköy Belediyesi'ne atandı' iddiasına yalanlama « PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

İş hayatına 2007 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde Sosyolog olarak adım attı.

Elif Duygu Adiguzel Kim

2009 yılında Ataşehir Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde Sosyolog olarak görev yaptı. 2011-2015 yılları arasında ise Ataşehir Belediyesi'nde Sosyal Yardım İşleri Müdürü olarak çalıştı. 2011-2014 yıllarında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini vekaleten yürüttü. Onursal Adıgüzel ile evli olan Elif Duygu Adıgüzel bir kız çocuğu sahibi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar