CHP Lideri Kılıçdaroğlu: İktidar oluyoruz, bocalama istemiyorum

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: İktidar oluyoruz, bocalama istemiyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresine, “İlk seçimden birinci parti olarak çıkacağız, partililerin ve parti yöneticilerinin iktidar yükünü kaldırmasını istiyorum. Kimsenin bocalamaması gerekiyor” dediği öğrenildi.

Barış Yahya Çinçin / GÜNBOYU 

31 Mart Yerel Seçimleri’nde çok sayıda Büyükşehir Belediyesi’nin kaybedilmesi ve parti içerisindeki önemli isimlerin ayrılarak kendi partilerini kurması AKP’deki erimeyi hızlandırdı. İYİ Parti ile birlikte iktidar olma potansiyeli en fazla görülen partilerden Cumhuriyet Halk Partisi’nde de ‘iktidar olacağız’ seslerinin ciddi anlamda yükseldiği ve parti kulislerinde ‘iktidar’ hareketliliğinin başladığı öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU: BOCALAMANIZI İSTEMİYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yakın çevresine konu hakkında görüş bildirdiği ve kurmaylarını uyardığı kaydedildi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, “Şu anda Türkiye siyaseti ciddi bir çıkmazda. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi bu çıkmazdan çıkaracak. Belediye seçimleri ile bunu gösterdik. Şimdi sıra genelde. İlk seçimde iktidar olacağız, kimsenin bocalamasını istemiyorum. Kendinizi iktidara hazırlayın” dediği aktarıldı. 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar