CHP kulislerinde şok tartışma: "İmamoğlu, İstanbul'a aday gösterilmeyecek"

CHP kulislerinde şok tartışma: "İmamoğlu, İstanbul'a aday gösterilmeyecek"
Prof. Dr. Nuran Yıldız, katıldığı canlı yayında haftalardır CHP'li isimlerin İmamoğlu'na yönelik sözlerine dair çıkarımlarını paylaştı. Yıldız, "Söylenenler açık, İmamoğlu böyle devam ederse İstanbul'a da aday yaptırmayacağız demek istiyorlar" şeklinde konuştu.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuran Yıldız, Habertürk'ün Enine Boyuna programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tekrar aday olup olmayacağı konusunda görüşünü açıkladı.

Prof. Dr. Nuran Yıldız, "Söylediği sözlerin üzerine çok fazla analiz yapmaya gerek yok. Diyor ki böyle giderse Ekrem İmamoğlu iletişimini, taktiklerini toparlamazsa onu İstanbul'a da aday yapmayacağız." dedi.

İşte Prof. Dr. Nuran Yıldız'ın Ekrem İmamoğlu sözleri:

“Söylediği sözlerin üzerine çok fazla analiz yapmaya gerek yok. Diyor ki böyle giderse Ekrem İmamoğlu iletişimini, taktiklerini toparlamazsa onu İstanbul'a da aday yapmayacağız. Yani CHP Genel Başkanlığı'nı unutsun. İstanbul'da çanta da keklik değil. Büyük olasılıkla İstanbul'da aday olmayacak. Çünkü o kadar yanlış iletişim götürüyor ki. Tarzını ve uslübunu değiştirmezse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olabileceği konusunda da çok olumlu düşünmüyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar