CHP kongresinde kavga çıktı: Kadın Başkan bayıldı

CHP kongresinde kavga çıktı: Kadın Başkan bayıldı
CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı’nın genel kurul toplantısı yaşanan gerginlikler nedeniyle yapılamıyor. CHP Grup Başkan Vekili Burcu Köksal ile bir grup partili, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresine davetli olarak gelen CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın üzerine yürümesi ile ortalık karıştı.

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresinde hareketli dakikalar yaşandı.

Kongrenin yapıldığı alana gelmeye başlayan partililerin yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla kongrenin başlanması beklenirken CHP Grup Başkan Vekili Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, kendisini "Seni Afyonkarahisar'da kazıyacağız. Genel Merkezide kazıyacağız" diyerek iddia ettiği CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in oturduğu masaya doğru yürüdü.

O anlarda Köksal, Baltacı ve Erbilgin’in üzerine yürüyerek “Sen beni tehdit edemezsin. Telefonda söylediklerini yüzüme söyle” ifadelerini kullandı.

KÖKSAL, FENALIK GEÇİRDİ

Salona girer girmez "Nerede o sen beni nasıl tehdit edersin" diyerek CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in üzerine yürüyen CHP'li Burcu Köksal, o anların ardından bayıldı.

Köksal, geçirdiği baygınlığın ardından hastaneye kaldırıldı.

"HIRSIZLAR DIŞARI"

Divan Başkanlığına CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in teklif edilmesi üzerine yeniden hareketli dakikalar yaşandı.

Bazı partililer Erbilgin'i "Hırsız dışarı" sloganları ile kürsüyü terk etmelerini istedi fakat Erbilgin, divan başkanlığına devam etti.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın konuşma yaptığı sırada bazı partililer, "Hırsızlar dışarı sloganı atmaya başladı. Baltacı konuşmasını yarıda kesmek zorunda kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar