ChatGPT'ye gizli mod özelliği geliyor!

ChatGPT'ye gizli mod özelliği geliyor!
Son dönemin popüler yapay zekâ araçlarından birisi olan ChatGPT, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. ChatGPT’nin arkasındaki şirket olan OpenAI, ChatCPT’ye eklenecek yeni özellikler hakkında açıklamalarda bulundu.

OpenAI, ChatGPT için “gizli mod” olarak isimlendirdiği ve kullanıcıların konuşma geçmişini kaydetmeyen yeni özelliği duyurdu. San Francisco merkezli şirket, bununla birlikte ek veri kontrollerinin de olduğu “ChatGPT Business” aboneliğinin de planlandığını dile getirdi. OpenAI’nin bu hamlesi, ChatGPT ve diğer yapay zekâ destekli sohbet robotlarının, genellikle yapay zekayı geliştirmek ya da “eğitmek” için kullanılan yüz milyonlarca kullanıcı verilerinin nasıl yönetileceğine dair hükümetlerin başlattığı incelemelerin sonrasında geldi.

İtalya, geçtiğimiz ay GhatGPT’yi olası gizlilik ihlalleri sebebiyle yasaklamış ve OpenAI’nin tüketicilere verilerin işlenmesine itiraz edebilecekleri araçlar sunması gibi talepleri karşılaması halinde hizmet vermeye devam edebileceğini açıklamıştı. Bununla birlikte ChatGPT için Fransa, Almanya ve İspanya da incelemeler başlatmıştı. OpenAI’nin baş teknoloji sorumlusu Mira Murati konu hakkında şu ifadeleri kullandı: Kullanıcı gizliliğine öncelik verme noktasında gittikçe daha fazla ilerleme sağlayacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar