Cevahir AVM'de korkunç olay: 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti

Cevahir AVM'de korkunç olay: 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti
İstanbul'da bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bir kadın beşinci kattan atlayarak intihar etti. Geçtiğimiz hafta yine aynı alışveriş merkezinde bir kişi intihar etmişti.

İstanbul'daki ünlü alışveriş merkezi Cevahir'de korkunç bir olay yaşandı. Akşam saatlerinde, alışveriş merkezinin 5. katından atlayan bir kadın, zeminde hayatını kaybetti.

Olay, Şişli Büyükdere Caddesi'nde bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. 32 yaşındaki Cansın Mayuk adlı kadın, bilinmeyen bir nedenle alışveriş merkezinin 5. katındaki korkulukları aşarak kendisini aşağıya bıraktı. Korkunç olayı gören vatandaşlar, şok içinde kadının başına toplandı.

aw187320-01.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Cansın Mayuk'un hayatını kaybettiğini belirledi. Öğrenilen bilgilere göre, Mayuk'un daha önce de canına kıyma teşebbüsünde bulunduğuna dair kayıtlar bulundu.

Geçtiğimiz salı günü benzer bir olayın yine Cevahir Alışveriş Merkezi'nde yaşanması, bölgedeki endişeleri artırdı. 16 Nisan 2024 günü yine Cevahir AVM’de sabah saatlerinde bir erkek şahıs yine 5. kattan aşağıya atlamış ve hayatını kaybetmişti.

640x360.jpg

Olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmaları sürerken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar