Çerkezköy’de çamurlu su alarmı

Çerkezköy’de çamurlu su alarmı
Çerkezköy’de çeşmelerini açan vatandaş şok eden bir manzara ile karşı karşıya geldi. Çeşmelerden kahverengi ve çamurlu su aktı.

Çerkezköy’ün iki mahallesinde çeşmelerden çamurlu su aktı. Zor durumda kalan vatandaşlar, ihtiyaçlarını hazır su alarak giderdi.

Çerkezköy''ün Fevzipaşa ve Gaziosmanpaşa mahallelerindeki bazı evlere çamurlu su akmaya başladı. Vatandaşlar duruma tepki gösterirken, evlerindeki birçok eşyanın bozulduğunu da kaydetti.

 

Çerkezköy’de iki mahalleden yüzlerce vatandaş son günlerde su sıkıntısı yaşıyor. Çeşmelerden temiz su yerine kirli su akması vatandaşları isyan ettirdi. En büyük sıkıntıyı ev hanımlarının yaşadığı kaydedilirken, evlerdeki birçok elektronik eşyanın bozulduğu da belirtildi. Bazı vatandaşlar, dışarıdan su alarak yemeklerini yapmaya başladıklarını ifade etti.

Mahalle sakinleri, “Sürekli su sıkıntısı yaşıyoruz. Çok fazla kesinti olmaya başladı. Türkiye’nin en pahalı suyunu veren belediyenin suyunun da kaliteli olması gerekirken, çamurlu su akmaya başladı. Makinelerimiz sürekli bozuluyor. Bu duruma çözüm bulunmasını bekliyoruz” dedi. ( İHA)

                                        

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar