Cemil Tugay CHP'nin yaptığı anketin İzmir sonuçlarını açıkladı

Cemil Tugay CHP'nin yaptığı anketin İzmir sonuçlarını açıkladı
CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, CHP Genel Merkezi tarafından yaptırılan anket çalışmasında rakibi Hamza Dağ ile arasındaki oy farkını açıkladı.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Tugay, kent genelinde yapılan anket çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, CHP Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen ankette Cumhur İttifakı rakibi Hamza Dağ'dan 8-9 puan önde olduklarını açıkladı.

Sahada yapılan gözlemlerin önemine vurgu yapan Tugay, seçim sürecinde sadece puan kazanmak değil, aynı zamanda insanlara nasıl bir yönetim göstereceklerini anlatmanın da önemli olduğunu vurguladı.

CHP'nin değişim süreciyle birlikte siyaset anlayışının da değiştiğinin altını çizen Tugay, belediye başkan adaylarının profillerinin değiştiğini ve bu süreçte toplumun beklentilerini göz önünde bulundurduklarını aktardı. Tugay, partilerinin öncelikli hedefinin seçimi kazanmak değil, aynı zamanda topluma nasıl bir hizmet sunacaklarını açıklayarak, vatandaşların güvenini kazanmak olduğunu belirtti.

HAMZA DAĞ'A ELEŞTİRİLER

AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın "Yaşam tarzı ve TÜGVA" sorularına verdiği cevapları eleştiren Tugay, bu tür önemli konularda daha net ve açık bir tutum sergilenmesi gerektiğini söyledi.

Tugay, belediyelerin TÜGVA gibi vakıflarla ekonomik ilişkiler kurmaması yönündeki talebe, "Hayır, biz bunlarla hiçbir ilişki kurmayacağız" şeklinde net bir cevap verilmesi gerektiğini belirtti.

KRİTİK İLÇELERİ KAZANMAK ÖNEMLİ

CHP'nin İzmir'de 30 ilçeyi kazanma hedefine de değinen Tugay, Genel Başkanlarına verdikleri sözü yerine getirmek için tüm arkadaşlarının yoğun çaba sarf ettiğini dile getirdi.

Tugay, geçmiş döneme oranla daha fazla ilçeyi kazanacaklarına ve kritik ilçeleri de ellerine geçireceklerine inandığını söyledi.

Son olarak, CHP örgütü üyelerine sahada aktif rol almaları çağrısında bulunan Tugay, Türkiye'nin CHP'nin kararlılığını ve değişim sürecinin getirdiği umudu görmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, partisinin ülkeyi içine düştüğü durumdan çıkaracaklarını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar