Cemal Enginyurt benim bunlara ihtiyacım yok dedi! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiklerini gösterdi

Cemal Enginyurt benim bunlara ihtiyacım yok dedi! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiklerini gösterdi
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci’nin gönderdiği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logolu hediye paketini iade etti. Enginyurt, “Biz milletvekillerinin bu ürünlere ihtiyacı yok,” diye tepki gösterdi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci’nin gönderdiği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi logolu hediye paketini iade etti. Enginyurt, “Biz milletvekillerinin bu ürünlere ihtiyacı yok, sen bu ürünleri Maraş’ta depremde hasar gören, evine ekmek götüremeyen, çocuğuna rızık alamayanlara ver” diye tepki gösterdi.

AKP Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, bugün TBMM’de milletvekillerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketini gönderdi. Bunun üzerine birçok milletvekili hediye paketlerini iade ettiğini açıkladı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Kirişci ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e tepki gösterdi. Enginyurt, hediye paketlerinin depremzedelere dağıtılması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“TBMM yeni yasama yılı başladı diye AKP Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne hazırlattığı bu ikramları bize yollamış; cevizinden biberine, kurutmasından pastasına, yöresel ürünlerine, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi güya bizi Meclis’in açılışında unutmamış.

Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı; biz milletvekillerinin bu ürünlere ihtiyacı yok, sen bu ürünleri Maraş’ta depremde hasar gören, evine ekmek götüremeyen, çocuğuna rızık alamayanlara ver. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı anlaşılan 31 Mart seçimlerinde TBMM’de kendine lobi oluşturuyorsun, yeniden belediye başkanı olmaya mı çalışıyorsun?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu ürünleri yüreğiniz, insanlığınız varsa bu ürünleri depremzedelere dağıtmalıydın. Bu ürünleri kabul etmiyorum iade ediyorum. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve Vahit Kirişci’yi şiddetle kınıyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar