Cemal Canpolat CHP İstanbul İl Başkanlığı için aday oldu: Değişimcileri böyle eleştirdi

Cemal Canpolat CHP İstanbul İl Başkanlığı için aday oldu: Değişimcileri böyle eleştirdi
CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, göreve tekrar adaylığını açıklayarak partide değişim talebinde bulunanları eleştirdi.

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, bugün yaptığı açıklamada bu göreve tekrar aday olduğunu belirterek partide değişim isteyenlere tepki gösterdi.

Canpolat'ın açıklamalarında öne çıkanlar şu şekilde:

DEĞİŞİMCİLERE TEPKİ

CHP’de yenilenme olacak, nasıl olacak? Yukarıda üç, beş medyanın yönlendirmesiyle tepeden söylemlerle 25, 30 yıldır bu partide milletvekili olup hiç değişmeyenlerle değişimi sağlamak mümkün değildir. Ne ile yapacağız, nasıl yapacağız bu değişimi? CHP, yönetiminde olacaksın, 20 yıl bir tek şeye muhalefet etmeyeceksin… 20 yıl bir tek şeyi eleştirmeyeceksin, 20 yıl bir kez önseçim demeyeceksin, önseçim kaldırıldığında kaldırılması için el kaldıracaksın, 20 yıldır 45 il başkanını son seçimde 45 il başkanı aday olduğunda bunun 40 tanesini milletvekili listelerine koymayacaksınız… Hangi değişimden hangi tavrı koydunuz bu örgütün lehine?

"İSTANBUL’U, TÜRKİYE’Yİ, CUMHURBAŞKANLIĞI’NI ALACAĞIZ"

CHP’nin İstanbul adayını, Sayın İmamoğlu’nu belediye başkanı yapmaya hazır mısınız? İstanbul’u alacağız, Türkiye’yi alacağız, Cumhurbaşkanlığı’nı alacağız. Yılgınlık yok, suskunluk yok, korkaklık yok. Bize oy veren 25 buçuk milyon adına direnmeye, mücadele etmeye, onların onurunu korumaya hazır mısınız? 25 milyon oy veren yurttaşlarımızın her birine saygılar sunuyorum, her birine hürmetler sunuyorum. Eksiklerimiz, yanlışlarımız oldu ama bu dönem sisteme, düzene karşı mücadele verilen bir dönemdir. Bu düzeni değiştireceğiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar