Cem Seymen'den Amerikalı avcı Emieblcek Harris'e çok sert tepki

Cem Seymen'den Amerikalı avcı Emieblcek Harris'e çok sert tepki
Amerika'dan Adıyaman'a gelerek dağ keçisi avlayan Emieblcek Harris'e bir tepki de Cem Seymen'den geldi.

Adıyaman'da boynuz uzunluğu 130 santimetreyi bulan dağ keçisini avlayan Amerikalı kadın avcı Emieblcek Harris'e kamuoyundan büyük tepki gelmişti. Harris, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nden izni aldıktan sonra Adıyaman'da Sincik Devlet Avlağı'nda 11 yaşında ve 130 santimetre boynuz uzunluğuna sahip olan dağ keçisini avlamış, ardından poz vermişti. 

"CORONAVİRÜSTEN DAHA TEHLİKELİSİNİZ"

Harris'e bir tepki de televizyoncu ve ekonomist Cem Seymen'den geldi. "Bir ülkede bu kadar günah olmaz. Bunun vebali çok ağır" diyen Seymen, "Bu Amerikalı katiller benim topraklarıma gelecek, Dolar yatıracak ve istediği hayvanı öldürecek öyle mi. Bu kadar mı insanlığımızı, aklımızı, vicdanımızı kaybettik. Bu sömürgeci leş sürülerine izin verirken utanır insan. Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün av turizmi kapsamında vurulmasına izin verdiği 11 yaşındaki dağ keçisi, Amerikalı bir avcı tarafından avlandı. Habere öfkemi dindiremiyorum. Doğa koruma müdürlüğünde o imzayı atanlara sesleniyorum. Corona’dan daha tehlikelisiniz" ifadelerini kullandı. 

 

"BU İHANETİN FOTOĞRAFI"

"Donald Trump’ın çocukları da hayvan başına 50 Bin Dolar ödeyerek Afrika’da aslan avlıyor" diyen Seymen devamında şunları söyledi: " Afrika sömürge toprakları. Cumhuriyetin topraklarında sömürgeci gelip parasını ödeyip avlanamaz. Bu fotoğraf ihanetin fotoğrafı. Amerika’nın elini değdiği coğrafyada geriye sadece acı kalır. Dağlarında katil Amerikalılara, tek suçu bu topraklarda doğmak olan soyu tükenmek üzere masum yaban keçilerini para karşılığı öldürtüp, kasadaki parayla cami yaptıracağını söyleyen ülkede yaşıyorum. Çok şükür Allah korkum var. Ne mutlu ki günah nedir biliyorum, haramı tanıyorum."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar