Cem Küçük'ten şaşırtan 14 Mayıs yorumu: "CHP kazanırsa 'Yandık, bittik' mi diyeceğiz?"

Cem Küçük'ten şaşırtan 14 Mayıs yorumu: "CHP kazanırsa 'Yandık, bittik' mi diyeceğiz?"
İktidara yakın görüşleriyle tanınan Gazeteci Cem Küçük, seçimlerle ilgili dikkat çeken ifadelerin yer aldığı bir yazı yayımladı. Yazıdaki "Ne yani CHP kazanırsa, ‘Yandık bittik mi?’ diyeceğiz? Asla." ifadeleri "Cem Küçük AKP'nin kaybetmesine kendini hazırlıyor" yorumlarına neden oldu.

Selahattin Demirel / Günboyu

İktidara yakın yorumlarıyla tanınan Türkiye gazetesi köşe yazarı Cem Küçük 14 Mayıs seçimleriyle ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Küçük, Türkiye gazetesinde yayımlanan bugünkü "Seçim, varlık yokluk meselesi değil" başlıklı yazısında seçimlerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

"CHP KAZANIRSA..."

Küçük, söz konusu yazısında "Muhalefet kazanırsa onlar ülkeyi idare ederler. İyi idare ederlerse kalırlar, yoksa ilk seçimde giderler. Böyle görmek gerekir. Ne yani CHP kazanırsa, ‘Yandık bittik mi?’ diyeceğiz? Asla." şeklinde bir yorumda bulundu.

Küçük'ün bu yorumu "iktidarın kaybetmesine kendini hazırlıyor" yorumlarına neden oldu.

"ÖLDÜK BİTTİK ANLAYIŞINA GETİRMEYELİM"

Küçük, yazısı içinde "Seçimlere önem verelim ama öldük bittik anlayışına getirmeyelim. Asla bunu yapmayalım. Bu ülkede kimse düşman değil. Düşman olan PKK ve FETÖ. CHP, İyi Parti ve HDP'ye oy verecekler de bu ülkenin insanı." ifadelerini de kullandı.

"MİLLET NE DERSE O OLACAK"

Gündem olan yazısında "Savaşa gitmiyoruz. Seçim bu.” çıkışında bulunan Cem Küçük, “Millet ne derse o olacak. Başka yoruma da gerek yok. Gün gelir 2071 seçimleri tarihin en muhteşem seçimi olabilir." yorumunu da yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar