Engelli bireylerden annelerine özel hediye

Engelli bireylerden annelerine özel hediye
Hatay'ın İskenderun ilçesinde, engelli vatandaşlar ve anneleri keyifli bir zaman geçirmek için çini boyama etkinliği düzenledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ağır hasar bıraktığı Hatay'da, Anneler Günü'ne yaklaşırken çeşitli kuruluşlar tarafından etkinlikler düzenlenmeye başlandı.

İskenderun ilçesi Süleymaniye Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan Engelliyim Engel Tanımam Derneği'nde gerçekleştirilen etkinlikte, engelli bireyler ve anneleri bir araya gelerek çini boyama etkinliğine katıldı.

Özel olarak Anneler Günü için düzenlenen etkinlikte; down sendromlu, zihinsel engelli ve diğer özel bireyler, anneleriyle birlikte çini üzerine çizim ve boyama yaparak keyifli vakit geçirdi.

Derneğin başkanı ve yüzde 90 engelli olan Kamil Göçmen, Türkiye Down Sendromlu Derneği'nin destekleriyle engelli bireylere ve annelerine seramik çini çizimi imkanı sunduklarını belirtti ve "Bu etkinlikle onlara Anneler Günü öncesinde unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. Engelli birey Tuğba Çengel (22) ise mutluluğunu, "Anneler Günü'n kutlu olsun anne, sana çok güzel bir hediye yaptık, umarım beğeneceksin canım annem güzel annem" diyerek dile getirdi.

ANNELER GÜNÜ

Anneler Günü, anneleri onurlandırmak ve onlara teşekkür etmek için düzenlenen özel bir gün. Genellikle Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır ve dünya genelinde farklı kültürlerde ve ülkelerde çeşitli etkinliklerle kutlanır. Anneler Günü, annelerin fedakarlıklarını, sevgilerini ve özverilerini takdir etmek için bir fırsat sunar. Bu özel günde, annelere çeşitli hediyeler verilir, güzel sözler söylenir ve birlikte keyifli zaman geçirilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar