Cem Küçük'ten Osman Kavala yorumu: FETÖ iddialarının uydurma olduğunu düşünüyorum

Cem Küçük'ten Osman Kavala yorumu: FETÖ iddialarının uydurma olduğunu düşünüyorum
AKP'ye yakınlığı ile bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten Osman Kavala itirafı geldi. Katıldığı bir tartışma programında Kavala'ya verilen cezaları değerlendiren Küçük, ''Ben yıllarca FETÖ'yle ilgili binlerce araştırma yaptım. Hiçbir dosyada Kavala'nın adına denk gelmedim'' dedi.

CEM KÜÇÜK'TEN KAVALA İTİRAFI: UYDURMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM!

 

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük''ün katıldığı bir canlı yayın sırasında yaptığı Osman Kavala yorumu sosyal medyada gündem oldu. Ekonomik kriz hakkında yaptığı açıklamalar ile sıkça gündeme gelen Cem Küçük, bu kez Gezi davası hakkında itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

HaberTürk ekranlarında Hülya Hökenek''in sunduğu Enine Boyuna programına katılan Cem Küçük,  Osman Kavala''ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının ağır olduğunu söyledi. Küçük, "15 Temmuz''u yapanlara da ağırlaştırılmış müebbet verildi. Osman Kavala''ya da aynısı verildi. Kavala''nın masum olduğunu düşünmüyorum. Bu cezanın ağır olduğunu düşünüyorum. Başka bir suçtan olduğu iddia edilip 15 Temmuz eklendi. Ben yıllarca FETÖ''yle ilgili binlerce araştırma yaptım. Hiçbir dosyada Kavala''nın adına denk gelmedim FETÖ''yle ilgili. Uydurma olduğunu düşünüyorum. Casusluktan beraat etti" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar