Cem Küçük kimdir? Cem Küçük kaç yaşında, nereli? Cem Küçük neden tutuklandı?

Cem Küçük kimdir? Cem Küçük kaç yaşında, nereli? Cem Küçük neden tutuklandı?
Son zamanlarda birçok insan tarafından gazeteci Cem Küçük merak ediliyor. İnsanlar internette 'Cem Küçük tutuklandı mı?' sorusunun cevabını arıyor. Peki Cem Küçük kimdir? Cem Küçük kaç yaşında, nereli? Cem Küçük neden tutuklandı?

AKP’ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Cem Küçük'ün son zamanlardaki açıklamaları nedeniyle insanlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Ancak birçok kişi Cem Küçük'ün tutuklanıp tutuklanmadığını merak etmeye başladı. Peki Cem Küçük kimdir? Cem Küçük kaç yaşında, nereli? Cem Küçük neden tutuklandı?

CEM KÜÇÜK TUTUKLANDI MI?

Son olarak ünlü gazeteci Cem Küçük tutuklanıp tutuklanmadığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Şu ana kadar Adalet Bakanlığı veya yetkililer tarafından resmi bir açıklama yapılmamıştır.

CEM KÜÇÜK KİMDİR?

Cem Küçük, 1978 yılında Zonguldak'ta doğmuş olup aslen Giresun'un Eynesil ilçesine mensuptur. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak'ta tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından uzun yıllar yazarlık ve çevirmenlik yapmıştır.

Kariyerine Profil Yayınları'nda editör olarak başlayan Cem Küçük, daha sonra medya dünyasına adım atmış ve Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başlamıştır. Televizyonculuk kariyerine TVNET ile başlamış, ardından Star gazetesinde çalışmıştır. 24 TV'de "Günün Manşeti" programını sunmuş ve şu anda Türkiye gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Ayrıca TGRT Haber'de Aslı Hünel ile birlikte "Cem Küçük ile Günaydın Türkiye" adlı haber programını sunmaktadır.

Cem Küçük'ün mesleği gazetecilik, yazarlık ve tercümanlıktır. Ancak günümüzde aktif olarak sadece yazarlık ve gazetecilik yapmaktadır.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar