Caz Konserleri’ne Kenan Doğulu ile muhteşem final

Caz Konserleri’ne Kenan Doğulu ile muhteşem final
Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Caz Konserleri, müzik tutkunlarını üç gün boyunca büyüleyici bir atmosferde ağırladı.

Cazın büyülü dünyasına kapı aralayan etkinlik, Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Kenan Doğulu'nun muhteşem performansıyla doruk noktasına ulaştı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konser, sanatseverlerin coşkusuna ortak oldu.

Kenan Doğulu, kendine özgü tarzıyla ‘İhtimaller’ albümünden seçtiği parçaları caz formatında seslendirerek dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve eşi Zeynep Terzioğlu Erdem'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir izleyici kitlesi, sanatçının performansını büyük bir ilgiyle takip etti.

Konsere "Tutamıyorum Zamanı" ile başlayan Kenan Doğulu, "Aşk Oyunu" ve diğer sevilen şarkılarıyla izleyicileri adeta büyüledi. Orkestra üyelerinin gösterdiği üstün performans da geceye ayrı bir renk kattı. Sanatçının yıllar içinde biriktirdiği repertuarında yer alan "Gelinim", "Baş Harfi Ben", "Ex Aşkım", "Pamuk", "Aşkkolik", "Sımsıkı", "Tencere Kapak", "Yaparım Bilirsin" gibi hit şarkılar, caz ritimleriyle buluşarak dinleyicileri adeta büyüledi.

Konser boyunca izleyicilerin coşkulu tezahüratları arasında sahneye çıkan Kenan Doğulu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e etkinlik için teşekkür ederken, yakın zamanda yayınlanacak olan "İhtimaller 2" albümünden bir parça da seslendirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar