Işıltılı hayatının sebebi belli oldu

Işıltılı hayatının sebebi belli oldu
Michael Douglas ile 22 yılı geride bırakan Catherine Zeta-Jones mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı. Douglas ile bu kadar uzun süre evli kalmayı beklemediğini söyleyen güzel aktrist, "Michael hediye seçme konusunda çok başarılı" dedi.

Dünyanın en uzun evliliklerinden birini yürüten Catherine Zeta-Jones kendisinden yaşça epey büyük kocasıyla evlenirken evliliğinin uzun süreceğine hiç ihtimal vermemiş. Kısa bir süre önce Michael Douglas ile evliliğinin 22''nci yılını geride bırakan Zeta Jones. 53 yaşındaki Galli yıldız ile Michael Douglas ile evlilikleri sarsıntı geçirmiş olsa da hatta ayrılık iddiaları yayılsa da evliliklerini uyumlu bir şekilde sürdürüyorlar.

''22 YIL EVLİ KALACAĞIMI HAYÂL ETMEMİŞTİM''

22 yıl boyunca evli kalacağımı hayal etmiyordum. Sonuçta burası Hollywood" dedi. Bu şekilde de pırıltılı dünyada ilişkilerin genel olarak kısa sürmesine gönderme yaptı. Catherine Zeta Jones, kocasına aldığı en pahalı hediyenin 1930 model bir klasik araba olduğunu belirtip, onun da kendi aldığı hediyeler içinde zirve olduğunu belirtti.

NEREDEYSE 25 YILDIR MICHAEL İLE UYANMAK ÇILGINCA BİR ŞEY!

Zeta Jones, kocası Michael Douglas''ın aldığı hediyeler hakkında şöyle konuştu. Douglas''ın kendisine gerçekten sevdiği, pahalı ve manevi değeri mücevherler hediye etme konusunda çok başarılı olduğunu söyledi. "Ben neredeyse 25 yıldır Michael ile uyanıyorum. Evli olmayı seviyorum ama oturup düşündüğünüz zaman bu çılgınca bir şey" diyerek bu konudaki görüşlerini anlattı.

DOUGLAS: KARIM İÇİN DELİ OLUYORUM

Michael Douglas, bir sohbet programına konuk olup "Bir evliliğin asla tek yönlü bir yol gibi olamayacağını belirtmişti. O programda karısı hakkında da şunları söylemişti: " Ama ben onun için deli oluyorum. Her çift zor zamanlar geçirir. Burada tek problem bizim ünlü ve göz önünde insanlar olmamız" ifadelerini kullandı.

MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI

Zeta Jones, ilişkilerinin inişli çıkışlı dönemlerine rağmen Michael Douglas ile evliliklerinin iyi gittiğini söyledi. "Birbirimizle gayet iyiyiz. Birbirimize saygı duyuyoruz. Ve ben asla onun benden 25 yaş daha büyük olduğunu hissetmiyorum bile. Bundan tam 22 yıl önce, 2000''nin kasım ayında çok konuşulan bir törenle hayatlarını birleştiren Douglas ve Jones, geçen hafta evlilik yıldönümlerini kutladı. Michael Douglas, eşi ve iki çocuğunun annesi Catherine Zeta Jones ile evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından kutladı. 2000 yılında gerçekleşen düğün töreninde çekilen iki tane fotoğrafı paylaşan Douglas "Yıl dönümümüz kutlu olsun benim sevgili Catherine''im. Seni çok seviyorum" mesajını yazdı. Onun bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda kutlama mesajı ve beğeni geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar