Mehmet Durakoğlu'ndan canlı yayında Metin Feyzioğlu'na olay sözler: "Çok açık söylüyorum, AKP ile birlikte..."

Mehmet Durakoğlu'ndan canlı yayında Metin Feyzioğlu'na olay sözler: "Çok açık söylüyorum, AKP ile birlikte..."
İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun AKP ile işbirliği yaparak barolara tuzak kurduğunu söyledi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, baroların başlattığı 'Savunma Yürüyüşü'yle ilgili "Sorun, gerçekten bu yürüyüş avukatların yargının sorunlarını çözmek için midir. Yoksa başka bir şey için midir?” ifadesini kullanmıştı. 

Feyzioğlu ayrıca 30 civarında baronun yürüdüğünü ifade ederek "Çoklu baro kavramına karşıyız. 80 baromuz da karşı. Bir ilde birden fazla baro kurulmasına izin veren bir düzenlemeyi istemiyoruz. Yargının üç ayağından biri olan barolar için yanlış buluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanına da anlattım” demişti. 

Feyzioğlu'nun bu sözlerine İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu'ndan çok sert tepki geldi. 

Tele 1'de katıldığı programda Feyzioğlu'na yanıt veren Durakoğlu,  Feyzioğlu’nun hükümetin baroları yok etmek amacıyla hazırladığı tasaraya ortak olduğunu belirterek, ”Mevcut baro seçimleri düzenlemesinin Feyzioğlu ile Saray’ın ortak çalışması olduğunu düşünüyorum. Çünkü Feyzioğlu seçimlerde gideceği için düzenleme, Feyzioğlu’nun kalabilmesi için yapılıyor. Feyzioğlu Adaletin değil, yeşil pasaportun peşinde” dedi.

"BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE..."

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan da önceki gün yaptığı açıklamada Metin Feyzioğlu'nun kendisi ve baro başkanlarını hedef gösterdiğini belirterek, "Buradan sesleniyorum: Az önce beni ve bazı Baro Başkanlarımızı yine hedef gösterdi. Başımıza bir şey gelirse sorumlusu MF'dir!" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O ANLAR: 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar