Canlı yayında isim vermeden eleştirmişti: Sosyal medya fenomeninden Müge Anlı’ya cevap geldi

Canlı yayında isim vermeden eleştirmişti: Sosyal medya fenomeninden Müge Anlı’ya cevap geldi
Müge Anlı, programında 13 gündür kayıp olarak aranan kadının paylaşımında Dilan Polat'ın videosunu görünce "Bir insanın kocası niye altın alır ki?" yorumunu yaparak isim vermeden Dilan Polat’ı eleştirmişti. Sosyal medya fenomeni Polat’tan cevap geldi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Anlı, isim vermeden sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ı eleştirmişti. Dilan Polat ise Müge Anlı’ya, “"Müge Hanım ben fenomen değilim, iş kadınıyım 120 şubem var" diyerek cevap verdi.

Müge Anlı video için "Bir insana kocası neden çeyrek altın alır? Bakın ben bilmiyorum yanlış anlamayın. Bu fenomen kimse de ismini bilmiyorum ve sevgilerimi iletiyorum. Allah muhabbetinizi artırsın ama bana garip geldi" yorumunu yaptı.

Müge Anlı'nın sözlerini duyan Dilan Pilot sosyal medya hesabından Müge Anlı'ya cevap verdi. Polat "Müge Hanımcım, benden size çok sevgiler. Alla sizin de muhabbetiniz artırsın. Ben; Dilan Polat. İş kadınıyım. Bu adam herkese çil çil altın vermiyor. 15 senelik karısına , çocuklarının annesine hediye ediyor. Benim de çekmecemde duruyor. Genelde çalışanlarıma dağıtıyorum. Arkada konuşan beyefendi kim bilmiyorum; ama sabah sabah güldürdü beni" ifadelerini kullandı.

66.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar