Canlı yayında bomba kulis! İYİ Parti’nin Mansur Yavaş’ın karşısına çıkaracağı aday ortaya çıktı

Canlı yayında bomba kulis! İYİ Parti’nin Mansur Yavaş’ın karşısına çıkaracağı aday ortaya çıktı
Yerel seçimlere kendi adayları girme kararı alan İYİ Parti’nin Ankara’da aday çıkarmayı düşündüğü isim Ankara kulislerini hareketlendirdi. Peki, o isim kim? İşte cevabı…

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte aday belirleme süreçleri ve çalışmalar devam ederken özellikle büyükşehirlerden çıkarılacak aday merak konusu oluyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti seçimlere hür ve müstakil gireceğini yinelemiş oldu. Özellikle büyükşehirler için bir iş birliği beklenirken ret kararının ardından İstanbul ve Ankara için adaylar ince elenip sık dokunur hale geldi.

Aday belirleme süreçlerinin devam ettiği İYİ Parti’de birçok isim adaylık için zikredilirken en son kulislerde Cengiz Topel Yıldırım’ın adı geçmişti.

Tüm bu gelişmeler devam ederken Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk olan tv100 yazarı Barış Yarkadaş, 31 Mart 2024 tarİhinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

Yarkadaş, İYİ Parti’nin Ankara adayının kulis bilgisini aktarırken ibrenin Ankara’da hangi isme çevrildiğini açıkladı.

İBRE O İSME DÖNDÜ

Yarkadaş, canlı yayında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul adayları bir muammaya dönüştü. Cengiz Topel Yıldırım’ın çok öne geçtiğini, Servet Avcı’nın da bazı yerlerde konuşulduğunu söylemiştik ama Cengiz Topel Yıldırım’a itiraz eden çok ciddi bir yapı var İYİ Parti’de çünkü eski CHP’li diye. İYİ Parti’de Milliyetçi oyları alamaz zaten eski CHP’li, biz burada bir CHP’liyi aday göstereceksek niye seçime ayrı giriyoruz diye bir tartışma var.

O yüzden Ankara’da ibre Kürşad Zorlu’ya dönmüş gibi.”

YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar