Canan Kaftancıoğlu'nun kardeşi gözaltına alındı

Canan Kaftancıoğlu'nun kardeşi gözaltına alındı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kardeşi C.Ş. 'güveni kötüye kullanma' suçlamasıyla gözaltına alınırken, Kaftancıoğlu ailesi, C.Ş.'nin ailenin yüzünü yere düşürdüğü gerekçesiyle uzun yıllardır irtibat içinde olmadığı açıklamasında bulundu.

Kaftancıoğlu'nun kardeşi gözaltına alındı

C.Ş. Fethiye'de gözaltına alınırken, hakkında Fatsa 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçlaması bulunduğu belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kendisinin biyolojik olarak kardeşim olduğu doğrudur ancak annesinin babasının ve ailesinin yüzünü yere düşürdüğü andan itibaren ve iyi niyetle kendisine uzanan elleri de görmezden gelmesi üzerine kendisiyle çok çok uzun yıllardır hiçbir irtibatımız yoktur" dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Basında yer alan C.Ş haberleri hakkında (Ağabeyim Can Şahin'le karıştırılmaması ricasıyla) Kendisinin biyolojik olarak kardeşim olduğu doğrudur ancak annesinin babasının ve ailesinin yüzünü yere düşürdüğü andan itibaren ve iyi niyetle kendisine uzanan elleri de görmezden gelmesi üzerine kendisiyle çok çok uzun yıllardır hiçbir irtibatımız yoktur. Basında geçen olayla ilgili ise; ailesinin güvenini kötüye kullanmış birisi için, başkalarının güvenini kötüye kullanmamıştır diyememenin üzüntüsünü yaşıyorum.Hukuk karşısında işlemiş olduğu bir suç varsa eğer mutlaka cezasını çekecektir, çekmelidir."

canan-kaftancioglu-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar