Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu demişti! CHP'li Bülent Kuşoğlu hakkında flaş iddia

Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu demişti! CHP'li Bülent Kuşoğlu hakkında flaş iddia
Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Bülent Kuşoğlu'nun son tartışmaların ardından istifa etmeyi düşündüğünü yazdı.

Bülent Kuşoğlu, partililere seslenirken “Size Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim” demişti. Kuşoğlu'nun bu çıkışından sonra tartışmalar sürerken eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Yarkadaş'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılış töreninde yaptığı ‘selamlama’ bir anda siyasetin gündemine oturdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen Kuşoğlu, partililere seslenirken “Size Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim” dedi.

Aslında o açılış töreninde, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da benzer sözler sarfetti. Ancak Kuşoğlu’nun Genel Başkan Yardımcısı kimliğini taşıması ve Kılıçdaroğlu’na olan yakınlığının bilinmesi,  ‘Millet İttifakı’nın ya da CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?’ sorusunu da doğal olarak yeniden gündeme getirdi.

"İSTİFAYI DÜŞÜNMÜŞ"

Kuşoğlu’nun yaptığı bu selamlamadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hoşnut olmadığı ve bu düşüncesini Kuşoğlu’na ilettiğini öğrendim. Hatta; Kuşoğlu’nun yaşanan bu süreçten ötürü Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmeyi düşündüğü de CHP kulislerine yansıdı.

Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcısının yaptığı açıklamaya neden bu kadar tepki gösteriyor anlamış değilim… CHP lideri, bu tartışmanın başlamasının ardından, konuyu köşesine taşıyan SÖZCÜ Yazarı Emin Çölaşan’ı da aradı ve “Zamansız bir konuşma olmuş” dedi. Çölaşan’ın aktardığına göre, Kılıçdaroğlu ortaya çıkan tablodan dolayı da üzgündü…"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar