Çanakkale'de çıkan orman yangınında 30 yıllık emekleri bir gecede kül oldu! O anları gözyaşları içinde anlattı

Çanakkale'de çıkan orman yangınında 30 yıllık emekleri bir gecede kül oldu! O anları gözyaşları içinde anlattı
Çanakkale’de çıkan orman yangını yerleşim alanlarını kullanılamaz hale getirdi. O alanlardan birinde hayvancılıkla uğraşan ve 30 yıllık emekleri küle dönen adam, “Çok mücadele verdim emeklerim tek seferde gitti. Tarifi çok zor” dedi.

Çanakkale’de çıkan orman yangını birçok yerleşim alanını kullanılamaz hale getirdi. O yerleşim alanlarından biri olan Yağcılar köyünde bilanço ağır oldu. Hem hayvancılık, hem de tarımla uğraşan 53 yaşındaki Ahmet Karadeniz’in ekmek teknesi olan çiftliği rüzgarın etkisiyle yayılan alevlere teslim oldu.

aw014170-02.jpg

25 büyükbaş hayvanından ikisi telef olurken, 7’si ise kayıplara karıştı. Birçok zeytin ağacı ve balya balya yemleri yanan iki çocuk babası adam, gözyaşlarına zor hakim oldu. 30 yıllık emekleri bir yangınla giden Karadeniz, “Çocukluğumdan beri verdiğim emekler gitti. Tarifi çok zor” dedi. Duygulu anlar yaşayan Karadeniz, “Yangın buralara doğru geldiğinde biz sanki cehennemi yaşadık. Bu durumu başına gelen bilir. 30 yıllık emeğim tek seferde gitti. Çok zor bir durum. Hiçbir şeyimiz kalmadı, hayvanlarımız telef oldu. Çok mücadele verdim kurtarabildiklerimi kurtardım” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar