Çanakkale’de deprem!

Çanakkale’de deprem!
Çanakkale’nin Biga ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale Valiliği: "Depremde ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuz durum oluşmamıştır" açıklamasında bulundu.

Düzce depreminin ardından artçı depremler diğer illerde de görülmeye başladı. Depremin son olarak görüldüğü il ise Çanakkale oldu. Çanakkale''de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde saat 06.21 sıralarında yüzeyden 12 kilometre derinlikte meydana gelen 4.3 şiddetindeki deprem sonrası Çanakkale Valiliği''nden yapılan yazılı açıklamada, depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum oluşmadığı bildirildi.

Depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. AFAD ekipleri depremin hissedildiği bölgede tarama faaliyetleri gerçekleştirdi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz Biga ilçesi merkezli olarak meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremde alınan ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuz durum oluşmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar