Can Oflaz kimdir? Müzisyen Can Oflaz kaç yaşında, şarkıları neler, nereli?

Can Oflaz kimdir? Müzisyen Can Oflaz kaç yaşında, şarkıları neler, nereli?
Sezen Aksu ile birlikte çıktığı konserde ünlenen müzisyen Can Oflaz'ın hayatı insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Can Oflaz kimdir? Müzisyen Can Oflaz kaç yaşında, şarkıları neler, nereli?

Can Oflaz kimdir?

Müzisyen Can Oflaz, 2011 yılında Sezen Aksu ile birlikte Harbiye Açık Hava Konserlerinde Ladies and Gentlemen kadrosuyla sahne almıştı. Bu zamandan beri kendini geliştiren ve adından söz ettiren Can Oflaz'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Can Oflaz kimdir? Müzisyen Can Oflaz kaç yaşında, şarkıları neler, nereli?

CAN OFLAZ KİMDİR?

Müzik dünyasının yetenekli ismi Can Oflaz 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra müzik kariyerine adım atan Can Oflaz üniversite yıllarında Sibel Köse, Baki Duyarlar, Celik Kasapoğlu ve Randy Esen gibi deneyimli isimlerden eğitim aldı.

2011 yılında unutulmaz bir deneyim yaşayan Oflaz, Sezen Aksu ile Harbiye Açık Hava Konserlerinde Ladies and Gentlemen İstanbul korosuyla sahne aldı. Bu deneyim, sahne performansını ve müzikal yeteneğini daha da geliştirdi.

Müzik dünyasında olduğu kadar televizyon reklamlarında da yer alan Oflaz, Nutymax, Vodafone, Avea ve Azercell gibi büyük markaların reklam yüzü olarak da tanınıyor.

2017 yılında "Fikrimin İnce Gülü" isimli tekliyle müzikseverlerle buluşan Can Oflaz, özellikle şarkılarını akustik olarak seslendirmesiyle dikkat çekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar