Camdaki Kız'ın Feride'si diziye veda etti!

Camdaki Kız'ın Feride'si diziye veda etti!
Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan 'Camdaki Kız' her hafta perşembe günleri yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolleri paylaştığı dizide herkesi şoka uğratan bir ölüm gerçekleşti. Dizideki Nalan’ın annesi karakterine hayat veren usta oyuncu Nur Sürer diziye veda etti. Başka bir diziyle anlaşma imzaladı.

Camdaki Kız son bölümüyle izleyicisini ağlattı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide Feride''nin yatağında ölü bulunduğu sahne sosyal medyayı salladı.

"Camdaki Kız Feride ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?" sorularını gündemdeyken bomba bir iddia sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Dizideki Feride karakterini canlandıran Nur Sürer dün akşam duygulandıran bir vedayla Camdaki Kız dizisine veda etti. 63 hafta boyunca muhteşem performansıyla oyunculuk dersi veren Sürer, seyirciyi gözyaşlarına boğdu.

BAŞKA BİR DİZİYLE ANLAŞTI

Nur Sürer Camdaki Kız dizisinin ardından dün sete çıkan Aile dizisiyle anlaştı. Birsen Altundaş''ın haberine göre; Nur Sürer, Aile’de çok güçlü bir kadın olan Hülya karakterini can verecek. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Emel Göksu ve Canan Ergüder gibi birbirinden usta isimler yer alıyor.

Nur Sürer 2 hafta dinlendikten sonra Aile’nin çekimlerine katılacak.

Bu arada Sürer, Berkun Oya’nın “Çocuk” adlı yeni dizisinde de konuk oyuncu olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar